tirsdag, mai 30, 2006

I Texas er til og med bibliotekarene beinharde

Texas er en stat for seg selv. Det virker som de aldri helt har kommet ut av westerntiden der. George Bush er vel det beste eksemplet på dette. Nå viser det seg at enkelte av bibliotekarene der tydligvis også vet hvordan en cowboyhatt skal brukes. I denne artikkelen kan en lese om en bibliotekar som vil sende politiet etter lånere som ikke gjør opp for seg. Og politiet er selvsagt helt med på notene, tjenestevillige som alltid. Artikkelen avsluttes med et sitat som viser at denne kvinnelige bibliotekaren er den intellektuelle verdens svar på Arnold Schwarznegger: "I will track people down. You can run, but you can't hide."

Takk til Biblioteksrelaterat for dette nyttige tipset.

4 kommentarer:

Kjell Rune sa...

"Ja, jai..! I will crush them like a cockroach". Så koselig at Arnold-metoden også har funnet veien inn på biblioteket. Er det rart det er krig i verden...?

Eirik Stillingen sa...

Hehe, mange amerikanske bibliotek har store papplakater med politimenn på i barneavdelingen: "Are your books due?"

The Library Policeman er en av Steven Kings dårligste noveller/lengre fortellinger. Den finnes i boka 4 past midnigth tror jeg.

Rocke-D sa...

Enig i at den er av hans dårligste ja. Generelt sett er bøkene hans av svært varierende kvalitet, fra helt glimrende til de rene makkverk.

Anonym sa...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»