lørdag, mai 06, 2006

Kinn si dotter e dette da??

I går fikk jeg en CD i posten, fra Silje Frøystad, eller Someone's Daughter som hun også kaller seg. Jeg har i en tid fulgt med på bloggen hennes, og kom i et svakt øyeblikk til å sende en e-post og bestille plata hun var i ferd med å få gitt ut. I går kom den altså. Og den er faktisk imponerende bra!

Someone's Daughter er en foreløpig svært lokal artist bosatt på Jæren, men det bør det bli en forandring på nå. Musikalsk kan hun kanskje sammenlignes litt med Maria Solheim, men musikken er mer pianobasert (kanskje litt velpianobasert til tider? Det er mange pianointroer på plata...). Mine personlige favoritter er den norskspråklige "Vettkje" ("Vet ikke" på østlandsk), "Give" og den aldeles råe versjonen av "Amazing Grace". Det overrasker meg at jeg kan like en plate med såpass lite trommer, men her er det mye bra fra begynnelse til slutt, selv om et par av de allerede nevnte pianolåtene blir litt anonyme. Men det er jo bare kverulering fra min side, og jeg vil anbefale plata på det sterkeste. Den kan bestilles direkte fra artisten selv på hennes blogg. Da får du kanskje et signert eksemplar og en personlig hilsen slik jeg fikk. Den vil sikkert bli verdt millioner når hun blir stjerne.

5 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Kult. Hu va på Impuls i januar. Framførte ei låt barra sånn plutseligt på ledardagane. Og tok eindel øyrer med storm. Det va knallbra. Sko likt å hørrt platå nass. Kanskje eg ska støtta Bryne-jentå litt...

Someone`sDaughter sa...

JAA!! STØTT BRYNEJENTÅ LITT!!!!

kremt. Æg æ forresten frå
NÆRBØ. N-Æ-R-B-Ø. Men Saron er jo mitt hjem, så. Litt av quart, altså.

MEN JAAAA STØTT HU HERANNE!!!! Tok eg nogen øyrer med storm? Wow.. Takk...

Someone`sDaughter sa...

Jeg må innrømme at jeg har pasta denne over på sida mi, som en "tilbakemelding fra omverden". Håper det var greit!? Vel.. Jeg har allerede gjort det.. Hope you don't kill me, thank you, please.

....hei!

Rocke-D sa...

Nærbø ligger i Hå kommune, Bryne ligger i Time kommune. Sånt vet jeg og ikke Kjell. Men han er flinkere enn meg på gitar da...

Someone`sDaughter sa...

Ja, han er nok flikere enn deg på gitar. Han er fillen DRIIIIIIITGO' på gitar... Og det har jeg sagt til ham...en gang..Men det veit jeg ikke om han husker...det er nok mange andre enn jeg som har sagt det også.

Men hvis det går opp et lys for ham hvem jeg er når jeg sier "jeg er hu der som allti hyler "we love you!!" når folk spiller", så er det jaffall meg. Han spiller foreksempel med Renate, som jeg kjenner. Og hun er også flink! Renate Solberg. Check her out. Spør Kjelliman over here..

Og ei venninne med et band som ikke har gitt ut noe ennå, heter Little Red Riding Hood. Veit ikke om noe ligger ute noe sted heller, for den saks skyld. Men det er litt mer intenst, mer særegent vil jeg påstå. Hva er ordet nå igjen.. Kanskje litt mer rocka? Intimrock? nei, døh, jeg aner ikke. Men hvis du er interessert, så værsego leit! Hehe.. Anbefales.