fredag, mai 12, 2006

Ny kaffibar på Åkra

I dag åpnet det faktisk en ny kaffibar her på Åkra. Dette er en stor begivenhet her på dette stedet, ikke slik som i Oslo der det åpnes en ny kaffibar hver dag i samme lokalet som den som gikk konkurs dagen før. Det var en kaffibar her på Åkra for et par år siden. Den hadde lokaler som var like hyggelige som en statlig bedriftskantine og kombinerte caffe latte med kebab, noe som ikke er spesielt heldig. Carolines Kaffebar har en helt annen stil. Bra utvalg og svært hyggelig lokale. Bare se:Jeg smakte en jordbærsmoothie, den var digg! Gleder meg til å smake noen av de varme drikkene deres. Jeg håper de klarer å holde denne cafeen åpen, og at den aller helst blir en suksess. Besøk den for all del hvis du er i nærheten. Den ligger nede ved kaien.

Ellers hadde Bennis Musikk tilbud på CD-singler i dag. Alle kosta 10 kroner. Jeg benytta meg av dette på den aller nedrigste måte og kjøpte "Sommerflørt" med Sandra Lyng Haugen og han dusten Phillip, og ikke minst den utrolig irriterende "Respekt for Grandiosa". Jeg føler meg skitten, men på en god måte. En ganske pervers følelse, hehe. Om et par timer skal jeg på konsert med Wigwam.

6 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Konge med kaffebar!!! Og nede ved meg. Så sjef. Vi skal hvertfall bidra til at de klarer å holde dørene åpne så lenge som mulig.

Rocke-D sa...

Det er bra! Du har et par hundre meter å gå fra din fars hus, så dette bør du klare...

Anonym sa...

By og land, hand i hand.
lhl

Astrid sa...

Tippe de har handla på Ikea:)

Rocke-D sa...

Hehe, det stemmer faktisk! Jeg hørte dem si det. Men so what, det ser nå bedre ut enn alle andre "cafeer" på Åkra, og de har en ok banansplitt. Det spiste jeg der i dag.

Astrid sa...

Nam nam!

Får vel stikka innom neste gong eg befinne meg på Åkra. Om an fortsatt eksistere når den tid komme..