onsdag, mars 22, 2006

Popmusikk!Jeg har tidligere understreket at metal er herlig. Det står jeg fortsatt ved, men av og til er det flott med popmusikk også! Marit Larsen viser dette på solodebuten "Under the Surface". Hun har allerede fått en kjempehit med den glimrende poptrudelutten "Don't save me", en glad sang med trist tekst. "Our little castle is a house of cards." Slik kan en også si det... Andre personlige favoritter er tittelsporet "Under the surface" og "Come closer". Denne plata har en fin blanding av komersielle pophits og mer spesielle og litt sære låter. Dette gir plata en holdbarhet utover det rent umiddelbare. En annen ting som trekker opp er en stor vilje til å ta i bruk et stort spekter av instrumenter, både munnspill, steelgitar, mandolin, banjo, trekkspill og diverse strykere er inkludert.I fjor gav den blonde pop-prinsessa Venke Knutson ut sin andre plate. Den har tittelen "Places I have been", og den er en stadig gjenganger i min CD-spiller. Den inneholder bl.a. hitene "Just a minute" Og "When the stars go blue", som hun synger sammen med Kurt Nilsen. Andre personlige favoritter for meg er "A lot of love", "Time to kill" og "Still in love". Denne plata er rett og slett glimrende!

Og ellers har jo Toto nylig gitt ut sin beste plate på minst 15 år... Jepp, masse godsaker!

5 kommentarer:

stine sa...

Ingen tvil om at Marit Larsen har gitt ut en perle av en popplate. Men litt sært? Det hører i hvertfall ikke mine ører. :)

Anonym sa...

Venke, er det hu som synger med Kurt, det ?!
When the stars go blue,
eller "where do u go when your lonely"
Sant
Deilig låt

Selv hører jeg på en hønn-gammal oslo gospel choir for tiden
HEEELT faaar waaay out of my league, i natta dårlig

MEN etter at jeg begynte i kor for en tid siden, syns jeg søren ta det er ganske så heftig å høre på
Duktiga !

"Thanx to the Lord", foreks, med Andrea Crouch som synger sammen med dem
En fantastisk låt, som opphøyer Jesus, som Livet Live, lissom
ikke hurra og "priser og ærer" osv.
men jordnært prat i sang.

Jeg har misslikt sterkt den slags musikk bestandig
Men... noe skjer !
Hurra

Ellers er Toto greia, syns æ å
Fantastisk
Eller Level 42 ,da ...
hørt dem ??

Rachel

stine sa...

Låta heter ganske riktig "when the stars go blue", og er helt grusom i Kurt/Venke-versjon. Ryan Adams har originalen, sjekk den i stedet, den er vakker.

Rocke-D sa...

Enkelte av Marit Larsens låter er sære på en... eh, fengende måte, eller noe sånt. Level 42 er litt for glætt etter min smak, men "Lessons in Love" er jo kul da. Jeg liker bedre "When the stars go blue" med Venke og Kurt enn med Ryan.

Anonym sa...

Ja, de er kanskje litt tlætt i dag !
Har ikke hært de på ...tja.. er det tyve år ?! Men det var the music of my youth.
Jeje