lørdag, mars 04, 2006

Oslo

Nå er jeg i Oslo. Jeg sitter på internettcafe i Østbanehallen og skribler ned noen ord. I går var en meget hyggelig dag. Først var jeg på styremøte på Bibliotekenes Hus på Ensjø. Bibliotekens IT-senter hadde vært hyggelige nok til å betale reise og en natt på hotell for meg slik at jeg skulle være med på dette. Styrets oppgave er å gi Bibits tilbakemelding når det gjelder MicroMarc og arrangere brukermøte for skolebibliotekarer som bruker dette systemet. MicroMarc kommer med mange spennende og nyttige endringer om ikke alt for lenge, så dette tror jeg blir bra.Etter styremøtet satte jeg og John Tore sikkert en slags uoffisiell rekord i å sitte lenge på Elm Street uten svarte klær og langt hår. Vi satt der faktisk i over fem timer. Jeg smakte burgeren der for første gang, den var meget god! Etter hvert kom Erlend også, så det ble en svært hyggelig gjenforening. Vi tre var også en tur innom Sorrento, før jeg og Erlend avslutta kvelden med hver vår caffe latte på Oslos ganske nyåpnede Hard Rock Cafe. Bildene viser (fra øverst) John Tore, Erlend og undertegnede, alle fotografert på Elm Street.

13 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Onkel reisende Mac eller....?
Du e jammen meg øve alt....:)

Kjell Rune sa...

E kje du fra Karmøy da? Trudde aldri øybuarar kom lengre enn øve Karmsund-brue...

Rocke-D sa...

Hehe Kjell, du kan få sagt det. Men du vet: Du er en reisende i musikk. Jeg er en reisende i teologi og bibliotek.

Baronessen sa...

Hey! Du kan kanskje få en pekepinn her. Jeg hang mest sammen med Mona T. og Ingvild Kongsbakk. Ikke rart om du ikke husker meg for jeg var ikke for mye på forlesningene. Har jobbet på Stavanger bibliotek og nå på SuS. Blir du noe klokere? Du får ta det som et kompliment at jeg iallefall husker deg. ;-)

Rocke-D sa...

Selvsagt husker jeg deg! Du hang jo i Storsalen og greier...

Kjell Rune sa...

Kjekt å stikka innom bloggen din, John David. Du har jo litt av et kontaktnettverk. Det e kult.

Dokke ser litt intetsigande ut på bildene fra Elm Street. Har verden dotte ner eller....?

Baronessen sa...

Nå henger jeg mest her. :-)

John T sa...

Ja vi hadde en fin ettermiddag og kveld. Ikke hver dag de selger over 10 øl (totalt) til noen bibliotekarer....Vi får gjøre det til en fast årlig tradisjon.

Audun sa...

artigt å lesa litt fra ein verden eg ikkje kjenne så godt daddel! bibliotekets krinker og kroker kan var lunefulle for dei uinnvidde vett du. Veldig fint at du ved å blogga e med på å visa verden at biblioteket e ein varme møteplass det ikkje finnes nogen grunn for å frykta...
audun

Bottom Buzzer sa...

Elm Street har jeg tilbrakt mange timer på. Koselig sted med mye bra musikk og overraskende god mat...

Rocke-D sa...

Audun? Det var jo en hyggelig overraskelse! På biblioteket har du ingenting annet å frykte enn frykten selv (fritt etter Churchill), i tillegg til meg selvsagt.

John Tore: Vi gjør det igjen ja! Neste gang må du smake burgeren, og kanskje en liten Southern Comfort...

John T sa...

Ja det ble jo to Southern Comfort i tillegg på D :-) Smakte godt (det lille jeg smakte). Burgeren så og bra ut (jeg spiste Dobbel Elvis), men hva potetgullet hadde å gjøre ilag med den var litt rart..

Rocke-D sa...

Nei, det potetgullet er en gåte. Jeg har en teori om at stamklientellet på Elm Street lever på potetgull og øl og at det dermed var der for deres skyld, men denne teorien er omstridt i forskermiljøer.