søndag, mars 12, 2006

Flytting, ungdomstreff og forlovelse

I går hjalp jeg Bernt Olav og Gerd Lovise å flytte fra leid leilighet på Brakahaug i Haugesund til kjøpt hus på Stangelandsstølen i Kopervik. I den anledning møtte jeg for første gang Gerd Lovises foreldre og søster (som også skal være hennens forlover) og Bernt Olavs far. Hyggelige mennesker alle sammen. Bernt og Gerd skal gifte seg i mai, og nå er det også barn på vei. Dette er et par som setter effektivitet i høysetet...

I går kveld spilte jeg på nok et ungdomstreff. Når de unge ikke stiller må de gamle trø til... Det gikk sånn noen lunde greit, men jeg er ikke helt fornøyd med egen innsats. Kunne nok spilt bedre. Men frammøtet var det ikke noe å si på.Et sted mellom 200 og 300 ungdommer på en lørdagskveld lar seg høre.

Når jeg skrudde på mobilen i dag lå det klar en melding fra Kjell Rune (super musiker og kamerat helt fra min tid på videregående). Han og hans Anita har forlovet seg! Det er helt typisk: Så snart de slipper litt bort fra min myndige formaning går de hen og utfører de mest bestialske handlinger... Hehe, neida. Dette synes jeg er meget hyggelig! En ting som gjør meg glad er at folk som jeg setter pris på har det bra, og det gjelder alle som her er nevnt ved navn.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nei nei nei,
og atter eit neeeei

Jeg leser med skremsel i kvitauga at du har vener som er GRAVIDE før dei skal giftast ???!
Kva eeeer det med veneneeee dineeee David ?
Kjener dei ikkje Jesus ??

Korleis ska da gååå med kristen-noreeeeg ???
Eg greeet
I mitt hjaaaartaaaa

Me lyt taka ein alkoholfri pils att,
so me kan tytast om korleis snu trendi
Ditta skaka mitt hjartaaa
Du lyt kvitta deg med slike veeeeneeeer
det førar deg på liiiivets vegar
Den brede veg
Du spelar i eit band, med trommar og slek
Datta her held ikkje mål til skyane eingong,
og i adlefall aldreg til himmelportiii

Eg gret
Eg greeeet
Aaah
Mitt hjartaaa

funky_uncle sa...

shit

Rocke-D sa...

Eg helser deg "anonymous". Du har sjølvsagt heilt rett. Eg skal spy desse venene ut av min munn. Men eg veit ikkje om me bør drikka fleire "alkoholfrie" pils saman. Forrige gang vi var samen vart du so fylt av "Anden" etter berre ei slik pils at det var ei skam å sjå. Neste gong trur eg me held oss til himkok.

Bottom Buzzer sa...

Hehe! Litt av en gjeng!

Kjell Rune sa...

Takk, John David. Så kjekt å både få kommentar på bloggen og tekstmelding fra deg:)