torsdag, mars 15, 2007

Bloggtikken

Bloggtikken!

Regler: Hver spiller starter med å skrive 6 rare ting om seg selv, eller rett og slett noe ingen andre vet. Bloggere som blir "tatt" må skrive 6 ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren 6 nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

1. Navnet Rocke-D er ikke bare noe jeg har funnet på for denne bloggen, det er noe jeg tidvis har blitt kalt helt siden jeg studerte på JBI rundt årtusenskiftet. Det var mine medstudenter som fant på dette, jeg lurer på om det var Dag. Eller kanskje John Tore? Navnet skal uttales på en salig blanding av norsk og engelsk, riktig uttale er Råkke-Di.

2. Når jeg spiller bassgitar liker jeg best å ha på meg hvite tennissokker. Helst skal de ha to striper, og aller helst skal disse stripene være røde og svarte. Dessverre er ikke slike sokker så lette å få tak i lenger, siden de har blitt selve symbolet på dårlig smak og harrykultur.3. Når TV2 startet sine sendinger mens jeg gikk på ungdomsskolen ble Baywatch øyeblikkelig min nye favorittserie, og Erika Eleniak selve drømmedama. Jeg mener fortsatt at det var ufortjent at hun kom i skyggen av silikonvidunderet Pamela Anderson. Kanskje en privat sexvideo vil hjelpe?

4. Jeg har etter hvert blitt sammenlignet med Elling (han fra Ingvar Ambjørnsens bøker og de norske suksessfilmene med Per Christian Ellefsen i hovedrollen) av så mange forskjellige mennesker at det ikke kan være noen tilfeldighet. Første gangen dette hendte var noen få dager etter premieren på den første filmen, og siden har det gjentatt seg med jevne mellomrom, bl.a. fra tidligere medstudenter, bandkompiser, elever på skolen jeg jobbet på tidligere (de kalte meg Elling når de trodde jeg ikke hørte dem) og konfirmanter på hurtigbåten til Stavanger. Det påstås at jeg ligner både i oppførsel og utseende.

5. Det første bandet jeg spilte i het Dreck. Det er et tysk ord for dritt... I dette bandet spilte jeg sammen med Kjell Rune, senere kjent fra bl.a. Elevate og Impuls. Jeg tror det var han som fant på det navnet, i alle fall liker jeg veldig godt å tro det.

6. Mitt første favorittband var det tyske drittbandet Scorpions. DET er rimelig flaut å innrømme.

De som har tikken er John Tore, Rachel og John. De andre jeg hadde tenkt å gi den videre til hadde fått den allerede.

5 kommentarer:

John Tore sa...

Jeg har også tikken? Hm, ikke fått tilsendt noe ihvertfall :-)

I tillegg til at du ligner på Elling (mest utseendemessig), hadde du passet perfekt til å spille Terrance eller Phillip i South Park, som du også ligner ganske mye utseendemessig (vel, Terrance har blitt feit, så mest Phillip).

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Terrance_phillip.png :-)

Rocke-D sa...

Sjekk kommentarfeltet i bloggen din...

Phillip er en kul unclefucka, så han kan jeg godt spille når som helst.

Kjell Rune sa...

Nicole Eggert banker Erika ned i stay-upsene...
Det var en periode jeg nesten fikk det for meg at ho skulle jeg ha... Jaja... Rart hva hormoner kan gjøre med en...

kR

Rocke-D sa...

Slik tanker er syke og unaturlige! Ta to viagra og ring et telesexnummer snarest!

Eli Frisvold sa...

Sorry men dette er kun en test! Driver og kustomiserer litt på bloggen min for tida!