mandag, april 20, 2009

Dette partiet er en gavepakke til alle som er mot integrering

Legg det ned!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du hva integrering er. Vi som nå reagerer har vært for en god integrering. Det er problemet. Det finnes ingen integrering i Norge, og derfor har vi fått disse sinnsyke tilstandene.

Nå er det nok_! vi ønsker å få dem ut av lande vårt, disse galningene. Send dem hjem.

Anonym sa...

Det blir svært spennende å se hvordan SV skal forholde seg til muslimer i fremtiden. Hvilken politisk korrekt linje skal de velge?

Skal de støtte alt som er ikke-norskt, fordi det er synd på ikke-norske og dessuten er muslimene også sinte på vesten og den store stygge ulven USA som har skyld i alt fra hybelkaninene under sengen til matmangelen i Nord-Korea?

Eller skal de heller støtte at homofile, kvinner og mennesker som liker å leke med healingkrystaller og rødvin også har en rett til å gå fritt rundt?

Skal du snakke om velgere som virkelig stemmer mot sine egne interesser så skal du ta en titt på SV-velgerene.

De består i stor grad av statsansatte lesbiske feministiske kvinner som ivrer for størst mulig muslimsk innvandring :)

Til tross for at 72,8% av voldtektene i Oslo begås av ikke-nordmenn, skriker de på at en må ta natten tilbake og få flere innvandrere.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

Hvordan det vil gå med lesbiske og feminister etterhvert som islam overtar burde ikke komme som noen overraskelse.

Statsansatte er avhengige av arbeidsomme nordmenn som betaler 39% i inntektsskatt. En nedgang på 7% av arbeidsstokken i befolkningen tilsvarer inntektene av oljefondet. Våre innvandrere ligger godt under dette.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

SV og AP tror at apeasement og dialog med islamistene vil gi fred i vår tid. Synd at vi bombet Nazi-tyskland fremfor å gå i dialog med moderate nazister.

SVere bør tenke seg godt om før de setter seg ned med bordet med sine dialogpartnere. Her er et lite scenario de bør tenke gjennom.
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/29/528374.html

Dyrevennene i SV får også et lite dilemma når de er i mot skyting av sel, men for at sauer skal bløs ihjel i henhold til halalslaktereglene.

Men selvfølgelig, det er vi som går over til FrP som er for dumme til å skjønne vårt eget beste.

Anonym sa...

Vel, jeg stemmer i allefall for FrP.
Å få et islamistisk parti på regjeringen er for meg et utenkelig scenario hvor det mest sansynelig ender med at nordmenn flykter fra Norge.

Dette er jo bare tull. Hvorfor faen skal Pakistanere komme og styre noe som helst i norge? Vi deler ikke dems syn på stortsett NOENTING.

Vi er ikke interesserte i hva "Islam sier", vi ser på mennesker som mennesker, og lar de holde på med hvilket kjønn de ønsker.

Vi liker fred, og man får ikke det ved å forby homofile, skylde på "jødene.." osv.

Håper disse ikke kommer lenger enn grensen til grønland. Dette partiet er virkelig langt fra hva Nordmenn ønsker og mener.

Hvorfor faen skal den norske regjeringen bli reklamert for i pakistan, bare det at de vil senke innvandrings krav, sier jo nok til at disse selvfølgelig ønsker å ta over Norge. Det er allerede FOR MANGE innvandrere her. sett opp kravene, Ikke la disse trangsynte folkene ta over som har tilbakestående religioner som er mer for å skade andre uten samme syn, istedenfor å leve med alle som mennesker.

John David Didriksen sa...

For å ha det klart, hvis noen skulle misforstå: Jeg mener at dette partiet motvirker integrering, fordi det vil gjøre muslimer til en gruppe som stiller seg et godt stykke utenfor det norske samfunnet. Derfir mener jeg det er et parti vi ikke har bruk for.

Eller står den/de anonymes utspill for hans/hennes/deres regning. Jeg vil nok ikke akkurat noen gang ordlegge meg slik, for å si det svært mildt.

Anonym sa...

Nei, den anonyme uttrykker seg litt for hardt. Men denne anonyme nr 2 mener at hvis det en gang i framtiden blir slik at et parti som vil innføre f eks muslimske lover (sharia med mer) ser ut til å kunne vinne valget, så kan det bli borgerkrig i Norge. Det er eneste mulighet for at Norge kan bli kastet inn i noe slikt, men jeg tror at ingen ordentlige nordmenn eventuelt kan godta noe slikt, og til og med jeg som IKKE liker våpen vil være villig til å kjempe da.

John David Didriksen sa...

Norske lover holder i massevis. Sharia er totalt unødvendig i det norske samfunnet. Enkelte deler av sharia er faktisk totalt unødvendig i alle samfunn.

Anonym sa...

I wish not concur on it. I assume warm-hearted post. Specially the designation attracted me to study the sound story.

Anonym sa...

Genial post and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.