søndag, mars 09, 2008

Bandet som aldri svikter


I går kveld var det klart for min fjerde Turbonegro-konsert, denne gangen på UHSF-verftet i Bergen. Jeg var en smule spent på hvordan de ville klare å levere etter at Rune Rebellion har slutta og Chris Summers fått sparken. Spesielt sistnevnte har vært en viktig del av Turbos lybilde med sitt energiske og teknisk kompentente trommespill. Min bekymring viste seg grunnløs. Bandets nye trommis Thomas Dahl slår spektakulært fra seg og bandet som helhet låter like tett som alltid. Hank von Helvete lirte selvsagt av seg en del bergenske gloser jeg skjønte lite av, men det hører nå med på en Turbo-konsert. "I got erection" ble faktisk ikke spilt denne gangen, men jeg har nå alltid ment at den ikke er blant deres sterkeste låter. Jeg sier meg derfor meget fornøyd med låtutvalget, vi fikk både "Age of Pamaparius", "Get it on", "Do you dig destruction", "Everybody, sell your body", City of Satan" og en hel del andre godlåter. Dette var som alltid verdt pengene, og jeg tror ikke dette blir min siste Turbo-konsert. Jeg vil ha mer!

Etterpå gikk vi på Logen, et utested for kulturfolket. Målet var å få et glimt av Helge Jordal, men han var dessverre ikke til stede. Vi trodde at vi så Øyvind Fjellheim, men det viste seg å bare være en med samme frisyre. Fjellheims frisyre tatt i betraktning er det ikke så dårlig bare det.

2 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Øyvind FjelDheim... Eller kanskje det var Sverre Bårdsen;) Du husker vel kanskje da han hadde parmanent.

Ellers var det sikkert godt anvendte penger med Turboneger-konsert.

kR

janorkan sa...

eg va der, å kan avkrefta ryktene om at det va sverre bårdsen. hadde ikkje hatt noge imot om det va sverre bårdsen, det hadde nok satt ein ekstra spiss på kvelden, men dengang ei. me klarte oss likavel fint, konserten va kanon!

bra inititativ JD!