tirsdag, januar 02, 2007

Nytt år, nye muligheter osv.

Da er jeg tilbake i Stavanger etter jule-og nyttårsfeiring på Karmøy. Greit å være tilbake i urbanestrøk igjen. I jula 
har jeg bl. a. kjøpt meg elektrisk gitar! Det er en ganske billig modell av merket Morgan, som jeg selvsagt kjøpte på Audio Bok og Musikk på Åkrehamn. Her prøver min nevø Jan Theo gitaren.

Ellers har det vært et dødsfall som gjør verden til et mer utrygt sted. Jeg tenker ikke på Saddam Husseins henrettelse, men derimot på Kanutta hjemme på Åkra. Alle som noen gang har vært der kjenner til Kanuttapylsa, verdens beste pølser. Det virker heldigvis som kiosken hennes vil drives videre, hvis ikke er det ikke lett å si hva enkelte åkrabuer kunne funnet på med abstinensene rivende i kroppen. Jeg lyser i alle fall fred over Kanuttas minne, på Åkra vil hennes navn aldri bli glemt.

 

6 kommentarer:

legend sa...

Lenge leve kanuttapylso!

Kan likksom ikke få meg til å tro at den skal gravlegges enda. Hilsen en utflyttet sveibu som riktignok bare har spist pylso tre ganger, men minnene lever videre.

Kjell Rune sa...

Grattis med gitar!
Kanutta har samla møkje folk. Hu har bidratt med ein store del av prosentdelen te spesielt mannfolk fra Karmøy sitt matkonsum i mongen år. Hu vil bli savna, men eg håpa pylsene leve videre.
kR

lhl sa...

Min høyt elskede med "robbel å rakje. Måtte din godhet aldri forsvinne fra jorden.
Ååå min elskede!

Anonym sa...

Hvorfor er Karmöyfolk enten Bibelske eller heroinister?

Rocke-D sa...

Hm, ikke lett å si... Mange som har prøvd å forklare det.

Anonym sa...

En ny JT på gang.....