mandag, oktober 30, 2006

Festhelg

Denne helga var Jan Inge på besøk fra Bergen og Thomas fra Oslo. Sistnevnte har jeg ikke sett på et par år, så det var hyggelig. Vi var hos Olav og Jarle i Madlaveien både fredag og lørdag.


Her er noen av gutta samla i avslappa feststemning. Ingen er så avslappa som meg selvsagt:Etter vorspiel gikk jeg, Jan Inge, Gaute og et nytt og hyggelig bekjentskap med navnet Terje på Checkpoint Charlie. Her må jeg innrømme at jeg svinga meg på dansegolvet. Sist jeg gjorde det var i Tromsø i desember 2003... Det var til og med morro (mojjo). Men tror ikke jeg skal gjøre det til noen vane. Jan Inge møtte en snodig fyr på dette stedet:


Jeg og Jan Inge følte oss klar for å møte flere snodige mennesker, så derfor dro vi til et ikke helt legalt innvandrerdrevet sted som selger øl til klokka sju om morgenen og tillater røyking inne. Her følte vi vel at det var en litt rar stemning, enkelte av gjestene der virka litt aggressive liksom. Tror ikke vi blir stamgjester der nei. Men alt i alt var denne helga helt klart en av de bedre!

4 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Og bessedé va det to nye postar. Fort gjort...!
Kult du va litt danseløva igjen da. Du gjorde det jo stort på leirskule i 7. klasse på Seljestad;)
Hehe...
Snakkast John David
kR

Rocke-D sa...

Shit, er det fortsatt noen som husker det?

janorkan sa...

bra helg ja, enige i at det va ein spesielle plass me havna på på slutten av kvelden, men komme jaffal te å huska den ei stund.

forresten så har me publisert det samma bildet. men det seie seg jo sjøl at et sånt bilde ikkje kan ligga i skuffå.

"so you think you can dance" på Seljestad? kan ikkje huska dei tendensene fra (kor va det nå me va på leirskole me dåkke?)

Rocke-D sa...

Vi var på leirskole sammen på Evjetun, to år før jeg og KR var på Seljestad.