torsdag, april 20, 2006

Sub Cafe

Da er jeg tilbake fra styremøtet i Oslo. Etter en bedre sponset middag på Hard Rock Cafe mandag kveld ble det et langt og slitsomt styremøte i går, men vi kom i mål. Brukermøtet neste år blir bra! Se bilde av styret (bl.a. undertegnede) her.

Etter møtet hadde jeg et par timer til rådighet i hovedstaden. Det første jeg fikk gjort var å stikke innom Vålerengasjappa og kjøpe meg en genser med Vålerengas emblem. Dermed er fotballsesongen for alvor i gang for min del. Etter litt vandringer i byens gater havna jeg på Sub Cafe i Kirkegata 34. Et utrolig kult sted! Gamle og slitne møbler sikkert kjøpt på byens kjipeste loppemarked gir stedet et autentisk særpreg. Jeg trivdes med en gang og anbefaler stedet for alle som er i eller skal til Oslo. De har også veldig mange spennende konserter der, sjekk nettsida deres for program. Sub Cafe drives forøvrig av Subchurch.

4 kommentarer:

Kjell Rune sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Kjell Rune sa...

Rett ska vara rett. Va et par skriveleif i fysste forsøk... Her komme an igjen...

Du e ein viktige mann, John David. Det e kjekt å sjå. Virka kult på Sub Scene Café. Gjønåført liksom.

Kati komme te te Stavation? Trenge du plass å bu? Eg flytte ut herifra, og i tillegg har ein kompis et heilt hus med te samen 5 rom (3 oppe og 2 nere). Begge plassene ligge rett i øvekant av 2 høvdingar i mnd leige.

Rocke-D sa...

Jeg kommer til Stavanger i begynnelsen av juli forhåpentligvis. Det du forespeiler høres absolutt interessant ut. Jeg kan komme til å ringe før du vet ordet av det. Og ja, jeg er en viktig mann.

Astrid sa...

Himla fint bilde!