mandag, april 24, 2006

Brilleslanger er ålreite dyrDa er dommen falt. Mitt regnskap er gjort opp, og jeg er kommet ut i minus. Minus en på begge øyne, for å være mer presis. Det betyr at jeg må gå til anskaffelse av briller. De er allerede bestilt, et svært så snasent par av merket Bjørn Borg. De vil til sammen koste meg over 3000 kroner, så det koster å bli gammel og skrøpelig. Jeg får dem på fredag. Da satser jeg på å se sannheten i øynene (bokstavlig talt) og publisere et bilde av meg selv med brillene på (bildet over er jo på ingen måte meg). En modig avgjørelse som bør være til inspirasjon for dere alle.

7 kommentarer:

Eirik Stillingen sa...

Hehe - trøst deg med at du ikke er alene :-) Da jeg gikk på bibliotekhøgskolen var det obligatorisk at de få mennene som gikk der måtte ha et par skikkelige colabunner foran øyenene.

Rocke-D sa...

Ja, jeg regner jo med at dette vil øke min yrkeskompetanse!

Kjell Rune sa...

Kult med bridler...! Kun lese- eller kvardagsbridler...? Det måtte jo skje i denne syndige verden...:)

Astrid sa...

Glede meg te bilde!:)

Rocke-D sa...

Du har helt rett Kjell, det er kun fordi verden er under syndens dom at enkelte av oss må ha briller. Det blir nok noe midt i mellom lese- og hverdagsbriller, jeg kommer til å bruke dem etter behov kan en si.

Anonym sa...

Syndens lønn er briller...
Står ikke det i Skriften?

Rocke-D sa...

Hehe. Jeg har hørt at Kenneth Hagin en gang falt ned fra et tre (!) og brakk armen. Etterpå sa han at det hendte fordi han hadde syndet...