fredag, august 18, 2006

Pulpit dag 1




















Godværet kom akkurat i tide til starten av Pulpit, så Serena Maneesh kunne åpne til nesten avtalt tid. De leverte en støyende konsert med en instrumentbehandling noe utenom det vanlige... En morsom konsertopplevelse som kan anbefales.




Canadiske Danko Jones hadde jeg aldri hørt for i går, så dette var et rent rockesjokk. Uten tvil en av de mest minneverdige konsertene jeg har vært på. Danko er en totalt hyperaktiv type med et stort kommunikasjonsbehov. Han preika minst like mye som han sang. Det meste han sier er bare vas, an snakker stort sett om seg selv og sex... Men mye av det er faktisk morsomt, han er like mye komiker som musiker. Når han og hans to medmusikere faktisk spiller er det høyenergisk rock som går rett på sak. Konserten fikk terningkast seks i Rogalands Avis. Helt fortjent.



Satyricon gjorde også en god konsert. Sigurd Wongraven er jo egentlig den rene popartisten der han oppfordrer folk til å synge med på deres største "hits", og folk var sånn rimelig godt med. Uhyggelig veltrent er han også... På en ekte black metal-konsert er headbanging et selvsagt innslag, noe Satyricons kvinnelige keyboardist var fullt klar over.



Til slutt spilte Dumdum Boys. Det nekter jeg dem ikke, men de fikk klare seg uten mitt selskap. Har aldri likt dem.

Ingen kommentarer: