torsdag, februar 12, 2009

Jeg flytter til Florida


11 Omtenksomhet skal vokte deg
og innsikt bevare deg.
12 Den skal berge deg fra den onde vei,
fra folk som taler galt og vrangt,
13 fra dem som forlater de rette stier
og vandrer på mørkets veier.
14 De gleder seg når de gjør ondt,
og jubler over det gale og vrange.
15 De ferdes på Slettestien,
går seg bort på sine veier.

(Salomos Ordspråk 2, lettere omskrevet av undertegnede)

Jeg har kjøpt meg leilighet! Som det framgår av det noe omskrevne bibelsitatet ovenfor har jeg skaffa meg en liten kåk i Slettestien like utenfor sentrum av Sola. Blokka jeg flytter inn i var tidligere et slags hotell som het Florida, og det navnet henger ennå litt igjen. Noe annet som henger igjen er basseng, trimrom, badstu og solarium...

Jeg fikk leiligheten til en pris jeg kan håndtere, til og med litt under takst. Jeg slenger med et par ekstra bilder fra annonsen. Det blir sikkert ikke like fint når jeg flytter inn, men det er nå bare sånn det er.


4 kommentarer:

Kjellfjell sa...

Men det er jo veldig bra, John David. Gratulerer med å ha kjøpt ditt eget hjem. Det er jo rett og slett en lengsel hos oss også. Skulle så gjerne kommet igang med å forme vår egen kåk.

Ser bra ut gjør det også. Grattis igjen.

kR

janorkan sa...

gratulera! det gjekk jo fort, va jo bare nettopp eg hørte at du kikke på leilighet. det såg veldig bra ut, å de ekstra fasilitetene e jo rein luksus. konge!

John David Didriksen sa...

Janorkan: Jeg begynte egentlig å se etter kåk for et halvt år siden, men har ikke vært skikkelig aktiv før nå på nyåret, så en kan vel si at det gikk forholdsvis fort ja. Og bra er det!

Kjellfjell: Det finnes nok et sted i nærheten med deres navn på også, det gjelder bare å finne det. Renta er lav og moralen enda lavere nå for tida, så det er bare å kjøre hensynsløst på! (-;

JT sa...

Ja gratulerer med leilighet! Synd du ikke har med bilder fra saunaen og sjakkbrettet....