søndag, november 12, 2006

Visdomsjeksler


Å fjerne to (!) visdomsjeksler var slit og smerte. Uttrykket på bildet tatt like etter operasjonen sier vel det meste. Tannkirurgen sleit og halte i tennene mine, kun avbrutt av gjentatt boring og bedøvelsessprøyter. Lyden av tenner som knekker er ganske sær, spesielt når det er dine egne tenner. På fredag og lørdag kunne jeg stort sett kun spist suppe og lignende på grunn av at det gjorde vondt å tygge. Hele herligheten kostet meg 2550 kroner, og om tre uker skal jeg ta ut den siste jekselen. Fine ting ja...

En god ting er at brødrene mine sammen med sine ektefeller og barn gav meg "Now is the time" med Delirious? til fødselsdagen min, som er i morgen. Tror absolutt det er bra saker, gleder meg spesielt til å se live-DVDen som følger med. Og for pengene jeg fikk av foreldrene mine kan jeg jo kjøpe mer av samme slaget hvis jeg vil.

6 kommentarer:

janorkan sa...

eg får ikkje mindre tannlegeskrekk av å lesa detta her. før elle seinare e det min tur ut, men eg komme nok te å utsetta det te "the bitter end"... du e jaffal ferdige me fyssta besøk. gratulera me det, å gratulera me dagen i mårå!

Anonym sa...

Herregud, for et syyyyn du var
stakkars mannen

en stooor sympati-klem
Rachel.

Kjell Rune sa...

Stakkar mann. Men fram med kameratelefonen i tannlege-stodel...?!?!? Alt så går an...

Rocke-D sa...

Det er en yrkesskade: Min trang til å formidle informasjon overgår alt annet, også smerte og generelt dårlig stemning.

Anonym sa...

Gratla me å vær kvitt tennene å gratla med øvestått! Håpe dagen va fine.

Karina sa...

Huff da...det høres ikke godt ut! Har selv vært med ei venninne av meg da hun skulle trekke ei tann hos tannlegen. Angrer fortsatt på at jeg ble med. For verre syn skal du lete lenge etter...Helt utrolig hvordan tannlegene kan dra, slite og knekke i de stakkars tennene, og lydene er jo enda verre! Huff...slike mareritt sitter lenge i kroppen.. Og det må jo være enda verre å oppleve det selv...Dakar..

Men da var det godt at du hadde bursdagen å se fram til:) Gratulerer så mye med overstått... Håper alt står bra til!