tirsdag, november 07, 2006

Biblioteket i dag
Både PCer og bøker begynner å komme på plass! Nå er det ikke lenge til åpning.

Ellers fikk jeg en telefon fra Døden i dag: På fredag skal jeg få operert ut den råtne visdomsjekselen min. Shit. Vanligvis har jeg ikke tannlegeskrekk, men tatt i betraktning det andre har fortalt meg om denne operasjonen er jeg villig til å gjøre et unntak.

6 kommentarer:

janorkan sa...

du blogge raskare enn din egen skygge.

Kjell Rune sa...

Nå nærma det seg åpning. Det e kult. Eg e ferige i praksis om et par veker. Då ska eg benytta meg av tilbudet. Ang tannlegeskrekk: Du kan trøsta deg med at Anita ska trekka ein jeksel imårå... Og eg gjorde det sama for nogen år sie. Ingenting farligt.

lhl sa...

Hei.
Det der du skal gjennom er fryktelig vondt. Det finnes ikke ord som er sterke nok for å beskrive den smerten du vil oppleve.
Her kommer et forslag til hva du kan gjøre for å slippe tannlegen.
Reis heller til Toronto. Jeg regner med du har hørt om den kristne bevegelsen som har sitt opphav der.Dette jeg nå forteller høres veldig sprøtt ut, vet det, men la gå. Svært msnge som har vært i Toronto har opplevd å få noen av tennene sine erstattet med gulltenner. Gud har gjort et mirakel. En av de som opplevde det for kort tid siden er kona til lederen av Oase-bevegelsen innenfor DNK.

Rocke-D sa...

Jeg har hørt om det der gulltann-greiene. Jeg har også hørt om at enkelte fikk gullstøv i håret som senere viste seg å være plastikk. Menn med lite hår har også fått mer hår (det burde jeg prøve!) og tykke har blitt tynnere. Alt dette har ikke hendt i Toronto, men i den og lignende menigheter. Ellers var jeg i IMI-kirken på lørdag, der var det noen som hadde vært i Toronto som fortalte hvilken flott opplevelse det hadde vært.

Men: Å reise til Toronto er en god del dyrere enn å reise til Madla der jeg skal på fredag. Dessuten skal ingen nye tenner inn, det er en jeksel som skal ut. Så jeg får heller tåle de ubeskrivelige smertene og håpe at det får meg til å vokse som menneske.

JT sa...

Jeg fikk utført en slik operasjon 15. september. Var litt nervøs på forhånd, men det hele var i det hele tatt fort over. Ventet litt i stolen før assistenten og tannkirurgen kom. Da fikk jeg noen bedøvelsessprøyter. Tannen var trekt ut på 5 minutter fra da de startet, og jeg kjente nesten ingenting. Det gjorde litt vondt på kvelden, og jeg spyttet blod helt til jeg sovnet, men ellers helt fint. Jeg har enda et hul etter tannen som ikke har vokst sammen, så viktig å få ut matrester før de råtner.


Men nå er det jo ikke sikkert du får en like bra tannkirurg da....hehe

Rocke-D sa...

Jeg har på oralkirurgisk klinikk og behandles av en spesialist fra Bergen, så han vet nok hva han driver med. Blodspytting er rock n' roll.