søndag, september 10, 2006

Flinke Maria


Maria Solheim er en artist jeg har fulgt med glede i flere år, og hennes nye plate "Will there be spring" er ingen skuffelse. En haug med fine låter, båret fram av Marias nydelige stemme og behagelige lyder fra flinke musikere. Det er mange høydepunkter på denne plata, selv liker jeg spesielt "Ocean needs water", "Juice" og vakre "You-every morning". Kjøp denne plata, og ta gjerne med deg et par avde andre platene hennes med det samme du er i gang. 21. oktober skal Maria Solheim ha konsert på Folken i Stavanger. Jeg gleder meg.

Ellers er det nå bestemt at jeg skal ha en ukes ferie om to uker. Det er digg, men siden det blir ubetalt ferie har jeg nok ikke råd til så mange sprell. Et studiebesøk til NLA i Bergen kan det kanskje bli.

5 kommentarer:

Baronessen sa...

Jeg er enig med du. Maria Solheim er en av de artistene man følger med glede. Hun holder fast på stilen sin, lar seg ikke prege av medienes press og hun leverer gode plater og gode konserter!

Mia sa...

Gled deg til konsert.. jeg så henne på rockefeller for en uke siden. fantastisk :)

Kjell Rune sa...

Glede meg te å hørra. Mildt sagt e jo dei andre platene ein fryd... Har satt av både Marit Larsen og Maria Solheim på kalenderen. Ska spela same kveld så Maria, men trur me e ferige te dess...
kR

janorkan sa...

brum brum. den helgå eg snakkte om blir det ikkje noge stavanger besøk. satse på ei helg seinare i høst, men prøve å finna ei helg det passe for deg, gaute å thomasso så me får se.

men i mellomtidå må du såklart barra ta deg nok ein tur te bergen! :)

forresten nå så eg endelig har fått internett så klikka pcen min, å e nå på reparasjon, så det ser ut som ikon a anser meg som ein farlige trussel... (med rette)

Rocke-D sa...

Synd at det ikke ble noe av den helga, men her i Stavanger er det alltid helg, så kom når det enn måtte passe! Jeg regner meg å ta en liten tur til Bergen om en tre ukers tid. Leke litt student vet du.