søndag, oktober 19, 2008

Pressemelding fra TV-aksjonen

Det meldes at hele dagens TV-aksjon til inntekt for Blå Kors står i fare for å ende i katastrofe. Grunnen som oppgis er at en bøssebærer på Hundvåg utenfor Stavanger tidligere i dag rotet så mye rundt på ruta si og gikk så mye feil at det forstyrrer hele det landsomfattende innsamlingssystemet. Etter det Baktanker erfarer beskrives den skyldige som lav, nærsynt, lite veltrent og tynn i håret. Han er sannsynligvis i slutten av 20-åra.

Øyenvitner som så ham mens han prøvde å finne fram i området Husabøåkeren på Hundvåg sier han mysende kikket ned på rutekaret, men det var tydelig at det gikk over hans forstand å forstå noe av dette. "Han var et ynkelig syn" sier en mann som ønsker å være anonym.

Den inkompetente bøssebæreren har gått i dekning og er svært ordknapp, men han skylder på at han aldri hadde vært i dette området før, og at rutekartet var lite instruktivt. Han påpeker også at når han endelig klarte å finne fram til Muslingveien, som var en sentral del av hans rute, hadde noen allerede vært der. "Dette viser at det ikke bare var jeg som var litt på villspor" uttaler han.

Blå Kors har foreløpig ingen kommentar til denne tragiske hendelsen.

Baktanker kommer sannsynligvis ikke tilbake med mer informasjon om saken.

3 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Haha... Det er godt at mannen er anonym - herlighet!!! Du er en fining, du. Takk for en knall konsert, forresten. Du forsvant før jeg fikk sagt ha det, men vi treffes vel snart om ikke for lenge.

kR

Rocke-D sa...

Ja, tenk så pinlig det hadde vært for meg om jeg ikke var anonym.

Vi treffes sikkert snart om ikke for lenge ja. Måtte komme meg hjem på lørdag, var plaga av svette sko! I begynnelse av neste uke satser jeg på å få billett til et intimt møte med søte Marit, skal få ordna skoa mine til da.

Astrid sa...

hehehe...
heldigvis e det tanken som telle!:)