torsdag, august 21, 2008

Oppdatering, enkelt og greit

Ikke all verdens blogging for tida. Det kan forklares med at jeg har fått meg ny jobb her på biblioteket. Jeg jobber nå mye med webpublisering på bibliotekets nettside. Dermed tilbringer jeg ennå mer tid foran computeren enn før når jeg er på jobb. Som en følge av dette stormer jeg ikke akkurat til min private PC med en gang jeg kommer hjem, når klokka er tre (vi har fortsatt sommertid) er jeg stort sett lei av det meste som er digitalt.

På jobben er det såpass travelt for tida at jeg ikke har så mye tid å snike unna til oppdatering av blogg og andre morsomheter. Det er mye å gjøre i den digitale verden, og i tillegg er det semesterstart her på universitetet. Det medfører mye informasjonsarbeid for nye studenter, med omvisninger og lignende. Det medfører også en del festing for studentene, rett utenfor biblioteket er Fadderlandsbyen med øltelt og det som verre er. Akkurat nå er det tydligvis en slags festival der, den ene artisten avløser den andre på scenen. I skrivende stund er det en eller annen stakkar som framfører en direkte komisk fæl versjon av Morten Abels "Hard to stay awake". Han som synger hadde ikke akkurat gått videre i Idol for å si det sånn. Bandet hans synes tydligvis at øvelse er for feiginger.

En time igjen av en litt langdryg kveldsvakt. Nå malaktrerer det stakkars bandet Kaizers Orchestras "Maestro".

2 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Så kjekt med "ny jobb". Det gleder meg at du stadig får nye ting å sette deg inn i.
Kjenner meg litt igjen i å være litt lei det digitale når man kommer hjem. Likevel er veien til maskinen usedvanlig kort når jeg ikke har annet å gjøre.

kR

Anonym sa...

Det høres bra ut. Kom deg ut i marka eller ut i en hamburgerkø istedenfor å sitte framfor data hele døgnet....!