torsdag, april 17, 2008

ADVARSEL: Djevelen kommer til Karmøy!


Han kommer rett nok ikke i egen høye person, men derimot forkledd som den nokså lave gamlingen Ronny James Dio. Da er det godt å lese at noen sier fra. Slike folk vil gamle Norge ha, men i det nye Norge har de vel ikke all verdens plass.

Når jeg nå er ferdig med å håne de lettere paranoide frivennene fra Kopervik må jeg jo si at det er uheldig at dette arrangementet kommer på samme dag som Sommergospel. Det finnes nok faktisk de som ville likt å få med seg begge deler.

4 kommentarer:

David sa...

Hehe, enkelte kristne trenger rett og slett flere hobbyer...

Stakkars gamle Ronny er vel omtrent like skummel som Tom og Jerry.

David sa...

Forresten er det trist for kristenheten i Karmøy at den som viser storsinn her, er arrangøren av DIO, nemlig Nils Arne, som uttaler at han også håper at Sommergospel trekker mange!

Det er de kristne som fremstår som kverulantene som vanlig, og "satanist"-arrangøren er den som ser lenger enn sin egen navel.

Tenk om alle ikke-troende skulle ha startet demonstrasjoner mot alle kristne konserter også! Det hadde blitt komisk. Men slik tenker dessverre ikke kristne, de lever fortsatt i en illusjon om at Norge er et "kristent" land og at alle andre (selv om de er i flertall) har å forholde seg til dette.

johnnas sa...

Såvidt jeg vet brukte Paulus minimalt med tid på å preke MOT, og å be MOT. Snarare var han opptatt av å preke FOR, og å be FOR.

Men Paulus hadde ofte noen "pauli ord" på lager, og var bitende ironisk og irritert. Det morsomme er at det var alltid rettet mot sine egne, mot de kristne. Som harseleringen med menigheten i Korint, eller de uforstandige galaterne.

Hva med å bli kjent med noen av de 5000 som har tenkt sge på konserten, spørre hvordan det går og ta en øl sammen? Da kan frie venner vise seg å være ekte venner, og få en anledning til å si at Jesus er FOR dem.

Kjell Rune sa...

Jeg rister litt på hodet, jeg. Tom og Jerry er vel kanskje en flott sammenligning forøvrig. Jeg hadde heller stikki på Dio-konsert, hadde jeg hatt sjansen.

kR