mandag, august 28, 2006

Halleluja!!

Folk som kjenner meg kaller meg bare Burgerkongen. Dette gjelder bl.a. John Tore, som j har skrevet en burgersang sammen med. Les den her. Men her i Stavanger har det vært så vanskelig å finne en skikkelig burger at jeg holdt på å gi slipp på min rojale verdighet. Helt til i kveld. Da fikk jeg hendene rundt denne:



Hvilken burger! Alt stemmer. Brødet er godt, selve burgeren er saftig og god, tilbehøret har de rette ingrediensene (salat, mais og haburgerdressing), osten er velsmakende og burgeren er passe krydra. Spesielt det siste syndes det ofte mot, noe som fører til at mange burgere mangler den siste spissen på smaken. Men denne var bare topp. Terningkast seks henger høyt i min burgerverden, men denne fortjener det faktisk. Sjappa jeg kjøpte den i ligger på Nytorget, like ved St. Petri kirke. Jeg betalte 60 kr for en 160 grams cheeseburger.

Ellers har jeg rocka sammen med Are og Frode på Metropolis i kveld. Vi møtes fortsatt hver mandag og bråker og jammer og har det gøy.

10 kommentarer:

Anonym sa...

That`s Phunky. Om mine veier engang fører til Stavanger i en uviss framtid må jeg besøke den sjappa....(om den ikke er gått konk da). Selv prøvde jeg en super kebab i Ski igår (Balkan kebab og pizza house). Så Glimtkamp for første gang siden 16. mai. Og selvfølgelig ble det første tap siden akkurat den kampen...

Anonym sa...

Hah !
Er ikke DET bra, a ?!
Metro, mener jeg !
Keep it up.

Klem, Rach

Astrid med hageflekken sa...

nam nam....nå blei eg grønn av misunnelse.
Men kor har di den beste burgåren i bergen da, du som e ekspert på området?

John David Didriksen sa...

Jeg har ikke fått testa ut burgerkvaliteten i Bergen ennå, så det er vanskelig å svare på. Jeg tror nok han du deler seng og bord med er bedre egnet til å svare deg på dette særs viktige spørmålet.

Anonym sa...

hehe
"særs viktige spørsmålet..."

Astrid med hageflekken sa...

han eg dele seng og bord med e nok mest glad i pizza (pizza, og atter frysepizza) så eg tør ikkje å stola på hans meiningar. Jaja har jaffal dratt nytte av dessa kebab-linkane dine tidligare så kanskje eg bare ska holde meg te det goda gamla. Kebab altså...

Grete Winther Westrum Løvås sa...

I Trondheim er Sesam best på burger.

Kjell Rune sa...

Brugerkongen slår te igjen!! Du...tusen takk for hjelpen i går. Det va kjekt å sjå deg, ska du veta. I dag e siste dag før livet e snudd på håve. Gleda meg og...
Kos deg og hjertelig velkommen i vielsen.
kR

John David Didriksen sa...

Grethe: Takk for info.

Kjell Rune: Ingenting å takke for. I morgen er det jammen meg den store dagen ja. Hvem skulle trodd det når du var medlem av Dreck og GUFF... Jeg reiser hjem i dag og kan dessverre ikke komme i vielsen. Regner med det blir fullt uansett... Vi får ta det igjen en annen gang.

Anonym sa...

kult at du nevnte oss i bloggen din:) sant like me:).... keep up the good work.....
Hilsen Rocke Are og Rocke Frode:)...