lørdag, august 26, 2006

En slags oppdatering

Min nye jobb er heldigvis mye mer travel enn den jeg hadde før. Det fører til at arbeidsdagene dår fortere og føles mer innholdsrike, men det fører også til at det blir mindre tid til å gjøre virkelig nyttige ting, framfor alt blogging. I tillegg har jeg begynt studeringen igjen. Jeg leser kristologi og etikk dette semesteret, satser på å ta 20 nye studiepoeng fram til jul.

I går bestilte jeg ikke mindre enn fire plater og en DVD av Rush på CDON. Jeg har virkelig fått sansen for dette bandet. Superbe musikere med gode låter. De virker til å ha en usedvanlig jevnhet på platene sine, ingen av de jeg har hørt til nå er dårlige. Les om Rush her.

I går var jeg på møte i Salem og hørte Silje Frøystad (også kjent som Someone`s Daugther) synge. Helt glimrende. I kveld skal jeg samme sted og høre Voice of Joy ha konsert.

"Men skjer det ikke noe interessant eller spennende i livet ditt da?" vil kanskje enkelte spørre. Nei, hva skulle det være?

3 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Va det bra på Silje-konsert? Spelte sjøl i går. Fordi du hørrte på Voice of joy gjekk du glipp av både Dreampilots og Kjell Inge Torgersen. Men dei får du jo hørra igjen...
kR

Anonym sa...

Hehe
"Nei, hva skulle det være ?"

Ja, vi tenker no kanskje på dame-front og slikt for deg da, vet du, Davodo.
Du er en herlig mann i din beste alder, vøttø.
Smart i skallen er du au !
Hiv deg ut i det.
Jenta sitter nok sikkert på første benk, tripper med beina, klar til å føde dine barn !!
Så go for it.
Leeer...

Klem til deg, Rachel

Rocke-D sa...

Hehehe, "tripper med beina, klar til å føde dine barn"... Et typisk Rachel-sitat. Me fe no sjå...

Silje var veldig bra. Det var kun hun og pianoet, men for en stemme! Hun spilte til sammen fem sanger fra plata si. Jeg er klar over at jeg gikk glipp av Dream Pilots, det var en kalkulert risiko. Men Voice of Joy var også flinke, bl.a. hadde Sverre en fin solo.