fredag, november 11, 2005

Ny mobil

Jeg har fått meg ny mobil. Eller rettere sagt, siden jeg betalte 2800 kr for den må en vel heller si at jeg har kjøpt meg ny mobil. Den er en Nokia 6680. Dette er en såkalt 3G-telefon der jeg kan skaffe meg nettoppkobling med bredbåndshastighet, se TV til 13 kroner i minuttet og kopiere musikk direkte inn på telefonen fra PC. Den har også et lite kamera på framsida slik at jeg kan ha videosamtaler. Uten tvil har den også en haug med andre funksjoner jeg ennå ikke har funnet ut av og som jeg sikkert heller aldri vil finne ut av. Jeg har allerede lagt inn "Ain't talking bout love" med Van Halen som ringetone, uten tvil et av tidenes tøffete gitarriff.

Så hva skal jeg med alt dette? Vel, hva tror du? Det er jo helt unødvendig selvfølgelig. Men nå må jeg i alle fall trekke meg som general i "Mobilreaksjonen". Jan Inge får rykke opp til å bli ny leder. Får håpe skuffelsen ikke blir alt for stor, men det bør den nå ikke bli. Han bør ha kjent meg lenge nok til å vite at jeg er en mann totalt blottet for ærefølelse og prinsipper.

2 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Hehey!! Gratulera som reklameoffer:) Gled deg te nedbørsrekord. Hilsen Bergen.
kR

Anonym sa...

Ja nå er du med i den teknologiske "revolusjonen". Også kan du ringe (f eks til jenter) og vise deg fram foran kamera...:-) 3G-D