søndag, november 13, 2005

Noen blir eldre, noen blir fedre

Jeg blir 26 år i dag.

Men over til noe noe langt mer viktig og interessant: Min gode kollega, venn og medskribent John Tore og hans kjære Astrid ble foreldre for første gang i går! Det ble en gutt. Alle hjerter gleder seg, til og med en mørksinnet jævel som meg trekker så vidt på smilebåndet.

I samme slengen kan jeg nevne at min barndomsvenn Mangor og hans kone Jorunn også ble foreldre for første gang for et par uker siden. De fikk en gutt de også. Det var da fælt som folk skulle ha seg da! Har de aldri vært inne på denne siden?

6 kommentarer:

funky_uncle sa...

Gratulerer. Nå er dine beste år snart forbi.

Anonym sa...

I din beste alder
Spør funky om ikke han er enig ?!
GRATTIS med dagen rocke D !
Livet går en vei, det !
Sånn er det bare

KLEM til kermøynå !!
Rachel.

John T sa...

Thanks Rocke-D. Ja nå blir livet annerledes. Men når man har villet det må man bare ta imot all den barnegråt som kommer, og mere til. 26 år og hjemmeboende ja...Tror ikke du trodde at du kom til å bo hjemme ved 26 når du studerte i Oslo c",) Vi nærmer oss de 30.

Kjell Rune sa...

Du har nok nogen rockeungar, du og.... Moahahah...!

Anonym sa...

gratulera me dagen john d! lenge siden nå, du må snart stikka innom bergen igjen. her sette me stadigt vekk nye rekordar i vann.

forresten så e du fortsatt hjerteligt velkommen i reaksjonen. me må jo infiltrera fiendens jaktmarker litt og. det ein modige ting du nå har gjort, å eg ønske deg hell å lykke der ute.

stå på!

ji

Rocke-D sa...

Kjell Rune: Pass på dine egne groupies din kristenpoprockgitarhelt.

Jan Inge: Blir nok en Bergenstur i begynnelsen av desember, men da vil jeg være opptatt med en såkalt eksamen. Grøss og gru... Men i månedsskiftet februar/ mars skal jeg faktisk være i byen en hel uke.

Ellers takk for støtten. Jeg lider meg gjennom mitt nye monsters mange funksjoner og den teknologiske status den har gitt meg. Men jeg samler masse informasjon vi ellers aldri ville fått tilgang til. Pga. at min nye mobil har mulighet for opptak av video sikrer jeg bl.a. stadige beviser for mobilprodusentenes konspirasjon for verdensovertagelse. Vi vil stå fremst i kampen når den en gang kommer. Og komme vil den. Du må legge deg i trening, det er bare å jogge i vei (hehe).