tirsdag, februar 21, 2012

To fine låter om narkotika

For de som måtte tro noe annet: Jeg er fortsatt i live. Det kan blant annet skyldes at jeg holder meg langt borte fra alle narkotiske stoffer, utenom på stereoanlegget. I likhet med de fleste andre som liker musikk har jeg nok en og annen plate og låt i samlingen som er laget med narkotika som inspirasjonskilde, i en eller annen form. Her er to av de beste:Ingen over, ingen ved siden. Lalla Carlsen pikante hyllest til kokain overtrumfer alt.Rush er og blir et av mine absolutte favorittband. Det er ikke vanskelig å forstå hva denne glimrende låten handler om, men hvis du skulle ha tungt for det: Legg merke til Alex Lifesons illustrerende bevegelse litt over et minutt ut i videoen.

Hvis noen skulle tilby deg noe av det de synger om i disse låtene: JUST SAY NO!

5 kommentarer:

Gorm sa...

Lalla Carlsen... oi, dette var ille. "Tatt for løssvømmeri..." nei, ka kan ein sei... Hvis du har dette i din platesamling så e det ikkje rart du ikkje vil ha besøk.

F. Simensen sa...

Rush er fantastisk! Absolutt et av de råeste bandene musikkhistorien har å by på! Det nye albumet kommer ut om 2 uker, så da er det bare å vente i spenning. :-)

John David Didriksen sa...

Rush er et av mine absolutte favorittband. Jeg har akkurat nå bestilt spesialutgaven av den nye plata deres fra Classic Rock Magazine.

sjansemann38 sa...

Hvis du svarer , eller klarer å svare? Så taper jeg hehe vil hellst slippe å forklare

John David Didriksen sa...

Hei sjansemann38. Jeg ser at du har lagt til kommentarer i massevis på denne ganske døde bloggen. Takk for det! Du finner meg på Twitter, mitt brukernavn er Didriksen. Jeg er mer aktiv der.

Kjenner vi hverandre forresten?