tirsdag, mars 24, 2009

Strevsomme tider som går mot sin ende

Det har vært lite blogging de siste par ukene, noe som bare skyldes en ting: Flytting. Å flytte er en utrolig slitsom prosess, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har frakta ting fra Hundvåg til Sola og bært det opp til fjerde etasje (ingen heis) de siste par ukene. Når jeg ikke har bært ting har jeg satt sammen Ikea-møbler. Jeg har vært to ganger på Ikea i løpet av denne prosessen, og skal sannsynlig dit en tredje gang i dag. Det er et fryktelig sted, men uhyggelig praktisk. Ikeas framvekst er sannsynligvis et endetidstegn, og jeg tar så gjerne på meg Dyrets merke og nummer.

Nå begynner jeg heldigvis å komme i orden, og jeg nyter tilværelsen på De Slette Stier. Leiligheten min er et veldig bra sted å henge, jeg tror jeg har gjort et bra kjøp. Snart får jeg vel også skaffe meg nøkkel til treningsrommet, og kanskje teste svømmebassenget. Litt mer enn bare kabel-tv skal en vel ha igjen for fellesutgiftene.

2 kommentarer:

Kjellfjell sa...

Godt du begynner å se enden - og da mener jeg på flytteprosessen. Måtte le av det du skrev om IKEA fordi jeg minnes de gamle tider hvor ENDETIDA var en del av fritidsaktivitetene til noen visse...;)

Gleder meg til å komme på besøk. Du er også hjertelig velkommen til oss når den tid kommer.

kR

John David Didriksen sa...

"Khonne khlikkaa! Adle går på Ikea sjøl om d e dhyre i Åpenbharinge!"

Du må bare komme på besøk når enn det måtte passe. Jeg regner med å få på plass de aller siste møblene i dag, så da skal alt være klart. Ta gjerne med badeshortsen hvis du vil det.