fredag, mai 25, 2007

Spiderman 3


Jeg likte veldig godt den første Spiderman-filmen, og Spiderman 2 er en av de mest verdige oppfølgerne jeg har sett. Derfor er det litt synd å måtte melde at Spiderman 3 er en nedtur i forhold til disse. Action- og kampscenene i filmen holder absolutt mål. Sandman er en stilig skurkefigur, og problematikken med den svarte drakta fungerer bra. Det som ikke fungerer så bra i denne filmen som i de to foregående er scenene der Spiderman ikke har på seg drakta, altså der han kun er nerden Peter Parker. En del av disse scenene treffer heller dårlig, flere av dem er litt klisjefylte eller direkte kjedelige. Verst er dansescenen. Hvem i all verden har lyst til å bruke flere minutter av sitt dyrebare liv på å se Peter Parker danse??? Totalt bortkastet og direkte pinlig etter min mening.

Når alt dette er sagt: Filmen er selvsagt helt ok underholdning. Den er velspilt og velprodusert og fungerer effektivt. Men "magien" fra de to første filmene er dessverre borte.

3 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Kulturbloggen er tilbake. Ja, kanskje jeg bør se toeren før jeg uansett tenker på å se treeren. Takk for tipset og en god anmeldelse. Jeg har lyst å se Pirates... Gleder meg til det. kR

Megameow sa...

Jepp, Spiderman 3 kan bare gå og drite på seg!

David sa...

Jeg synes heller ikke filmen var veldig bra...