tirsdag, juli 04, 2006

Litt fra Stavanger

Dere lurer vel alle på hvordan det går med den stakkars bygdegutten i den enorme storbyen Stavanger. Vel, det går vel som det må gå. Jeg er sulten, skitten, ensom og fryser selv om det sikkert er nærmere 30 grader... Neida, det går faktisk bra! Til nå trives jeg helt utmerket. Hybelen på Storhaug viser seg å være et helt levelig sted, selv om jeg nok snarest bør skaffe den gardiner, og de to første dagene på jobben har vært en hyggelig opplevelse. Universitetsbiblioteket har ca. 25 ansatte, så det er masse greie kolleger å bli kjent med og ikke minst mange navn. En overgang fra der jeg kommer fra, der jeg kun trengte å huske mitt eget navn for å kunne nevne alle ansatte på biblioteket. Det ser litt ut som en byggeplass på arbeidsplassen nå for tida, det skal være en proper nyåpning i september med et helt nytt universitetsbibliotek. Det blir stas å være med på!

I går var jeg med Jakob på en slags popkonsert på Checkpoint Charlie. Helt grei musikk. Fint å kunne benytte seg av byens kulturtilbud, jeg håper å kunne gjøre mye mer av det.

4 kommentarer:

LHL sa...

Hei JD...
Ønsker deg gode sommerdager i byen. Vennesla er ikke sa galt det heller med tanke på at vi bare bor et kvarter fra Kr.Sand.

Rocke-D sa...

Vennesla er nok et bra sted å henge ja. Du får nå gi et pip hvis du en gang skulle befinne deg på denne kanten av Vestlandet

Kristine sa...

Lykkelige er vi som får leve vårt liv på Storhaug! Velkommen til landets beste bygd.

Rocke-D sa...

Storhaug ruler.