torsdag, desember 08, 2005

Rapport fra Dødsskyggenes Dal

Jeg er nå på dommens sted, og kom for en halvtime siden levende ut av eksamenslokalet. Men heller ikke mer. Jeg følte meg rimelig godt forberedt i fire av fem fag. Vi fikk selvsagt oppgaver KUN i det femte faget. Ikke noe valg, jeg måtte skrive om kristendommens historie, et fag jeg til en viss grad har nedprioritert til fordel for de andre. Men jeg klarte nå å skrive en sånn cirka 10 sider. Jeg skrev om Sakramentstriden i Tyskland på 1520-tallet, et emne jeg i utgangspunktet har kun overfladisk kjennskap til, men det er utrolig hva en klarer å trøkke ut når en er skikkelig trengende.

Nå burde jeg være glad og lettet over å være ferdig med første modul, men det er liksom ikke det samme når eksamen ikke har gått så bra som en håpa... Men jeg er i alle fall svært klar for noen ukers leseferie før jeg begynner på neste modul. Dersom jeg ikke stryker på denne eksamenen vel og merke. Venter allerede i spenning på sensuren.

4 kommentarer:

Kjell Rune sa...

Det går nok bra. Eg lurte adle i kjerkehistorie. Skreiv om noge eg ikkje hadde hørrt om. Og fekk ikkje så dårligt resultat heller...
Så det e lov å håpa.
Kom rett fra øvelse nå. Ska spela på julakonsert på IMI på lordag. Det blir dødsbra! Litt stolte av å få spela på an. Ellers blir det og julakonsert i Åkra kjerke 17. desember. Kom viss du vil...
kR

Rocke-D sa...

Hehe, får håpe det samme skjer med meg, jeg hadde heller ikke hørt om det jeg skrev om... Men jeg har så absolutt tenkt meg på den julekonserten!

Anonym sa...

Clever mann, a !!!

Rach

Astrid sa...

Hehe..sitte å holde på med ein diktanalyse av The Solitary Reaper åsså søkte eg på Google på Dødsskyggenes dal for å se om eg konne finna noen symbolske definisjonar å så kom bloggen din i steden;)